Login

Share

Back to blog

4 STUBA BIZNISA - „Prevlast taktike nad strategijom“

Tradicionalno i ove godine, u hotelu Hilton, održan je panel 4 STUBA BIZNISA: „Prevlast taktike nad strategijom“ u zajdničkoj organizaciji Procredit banke, CBS International, IB Interbilanz i Manpower Srbija.

Odabir teme ovogodišnjeg panela je delom i uzrokovana intenzivnim globalnim turbulencijama u poslednjih nekoliko godina. Kroz perspektive i iskustva stručnjaka iz oblasti koje podržavaju razvoj biznisa i imaju veliki uticaj na kvalitet poslovanja svih kompanija razgovarali smo o pitanjima upravljanja ljudskim kapitalom, nekretninama, finansijama i investicijama.


Na panelu „Prevlast taktike nad strategijom“, gosti su imali veliko zadovoljstvo da slušaju i razgovaraju sa uglednim stručnjacima: Igorom Anićem, predsednikom Izvršnog odbora Procredit banke, Goranom Živkovićem, generalnim direktorom kompanije CBS International, Filipom Boršikom, generalnim direktorom  IB Interbilanz i Ivanom Jevtić, rukovodiocem P&C departmana Manpower kompanije.


Naši uvaženi panelisti su razgovarali o poslovnim rizicima današnjice, ali i šansama, rastu kamatnih stopa i ceni rada, reprometarijala i kako to utiče na investicije u Srbiji. Vrlo su interesantna pitanja bila koja se dotiču strategije i taktike i kako sve to utiče na strateško planiranje poslovanja i investicije u jednoj kompaniji. Dotakli smo se i pitanja odnosa realnog i bankarskog sektora, najboljih opcija za investiranje viška kapitala s obzirom na vrlo turbulentna vremena kada je nezahvalno dugoročno praviti planove.


Neizostavne teme jučerašnjeg panela, a koje uvek interesuju poslovne ljude su bile i retencija radne snage, implementacija ESG strategije, tema o kojoj se ove godine sve više razgovara, zelena gradnja i zelena transformacija koje su budućnost kao i nefinansijsko izveštavanje, pitanja iz oblasti Zakona o računovodstvu.


Nakon uspešne diskusije, u neformalnoj atmosferi gosti su nastavili razgovor sa uvaženim panelistima i predstavnicima kompanija ovog, nadasve, zanimljivog poslovnog okupljanja.

01.07.2023

360° HR rešenja

Zakažite sastanak već danas! Pišite nam na sales@manpowergroup.rs

01.08.2023

HR 360° Solutions

Book a meeting today! Contact us at sales@manpowergroup.rs

01.08.2023

Saznajte više o rešenjima u oblasti ljudskih resursa!

Zakažite sastanak već danas putem mejla 📧 hello@manpowergroup.rs