Login

Share

Back to blog

Imenovan novi generalni direktor kompanije Manpower Srbija

Kompanija Manpower Srbija imenovala je gospodina Damira Nađa za novog generalnog direktora, koji je ovu funkciju zvanično preuzeo od 15. marta 2024. godine.

Kompanija Manpower Srbija imenovala je gospodina Damira Nađa za novog generalnog direktora, koji je ovu funkciju zvanično preuzeo od 15. marta 2024. godine.


 


Nakon završenih studija međunarodnih odnosa u Nemačkoj, Damir se vraća u Srbiju gde stiče iskustvo u konsultantskim kompanijama, naftnoj industriji, ali i u proizvodnoj firmi, dok u poslednje dve i po godine gradi svoju karijeru u kompaniji Manpower Srbija. Damir je ekspert za projekte organizacione transformacije, vođenje kompleksnih promena, uspostavljanje operacija i upravljanja poslovanjem. Govori nemački, engleski i ruski jezik.


 


„Usled sve intezivnije dinamike tržišta, uspešnost poslovanja najviše zavisi od brzine prilagođavanja novonastalim okolnostima, kao što su eksponencijalni rast tehnologije, promenljive kamatne stope, geopolitički rizici, izražene generacijske razlike u kompanijama, ali i sve veći deficit ljudskog kapitala. Ovi izazovi se mogu posmatrati kao mogućnosti za postizanje željenih rezultata, isto tako i šansa za pomeranje granica i uvođenje inovativnih pristupa poslovanju. Verujem da mi kao tim Manpower Srbija imamo iskustvo, ekspertizu i ogroman elan da odgovorimo na sve zahteve tržišta u domenu kompleksnih HR rešenja, kao i da preuzmemo inicijativu kod ukazanih poslovnih mogućnosti, kako bismo predupredili rizike naših klijenata.


 


Iako je regionalno tržište u razvoju, planiranje daljeg rasta biznisa sve više zavisi od dostupnosti i optimalnog planiranja ljudskog kapitala, što uvećava prilike, ali i odgovornost naše kompanije. Inoviranjem naših internih procesa, ali i kreativnim rešenjima za naše partnere i klijente, verujem da ćemo zabeležiti nove i veće uspehe u budućnosti i dodatno osnažiti našu lidersku poziciju.
Uveren sam u velike potencijale usluga koje pružamo i nastojaću da svojim radom doprinesem daljem rastu i razvoju, ali i osnaživanju vrednosti na kojima naš biznis počiva.“ ističe g. Nađ.


 


ManpowerGroup je multinacionalna kompanija koja postoji preko 70 godina i pruža sveobuhvatna rešenja iz oblasti ljudskih resursa. Manpower Srbija već nekoliko godina za redom predstavlja lidera u svojoj oblasti koji svojim dobrim praksama unapređuje tržište rada u čitavom regionu.
Pored tradicionalnih usluga regruatcije, privremenog ustupanje radne snage i HR administracije, Manpower Srbija beleži konstanat rast i u domenu obračuna zarada, BPO-a, istraživanja tržišta, procene i razvoja zaposlenih, ali i obezbeđivanja radnika iz inostranstva. Na ovaj način, kroz sveobuhvatni pristup, cilj je na adekvatan način odgovoriti na sve složenije tržišne potrebe, kako bi se klijentima omogućio fokus na ključne biznis funkcije.

07.03.2024

Radni HR doručak - Impact driven HR projects

U četvrtak, 07. marta Manpower kompanija je bila domaćin radnog HR doručka gde smo se bavili trenutnim HR i biznis trendovima i predstavili HR projekte koji su imali širok uticaj na zaposlene, kompanije i lokalnu zajednicu.

27.11.2023

4 STUBA BIZNISA - „Prevlast taktike nad strategijom“

Tradicionalno i ove godine, u hotelu Hilton, održan je panel 4 STUBA BIZNISA: „Prevlast taktike nad strategijom“ u zajdničkoj organizaciji Procredit banke, CBS International, IB Interbilanz i Manpower Srbija.

01.07.2023

360° HR rešenja

Zakažite sastanak već danas! Pišite nam na sales@manpowergroup.rs