Uloguj se

Deli

Nazad na blog

Kompanija Manpower organizovala radionicu „Happiness at work“. Da li ste bili jedan od 100 srećnih učesnika?

U hotelu Hyatt u Beogradu, 27. novembra, kompanija Manpower je organizovala veoma inspirativnu i korisnu radionicu na temu zadovoljstva i sreće na poslu.

U hotelu Hyatt u Beogradu, 27. novembra, kompanija Manpower je organizovala veoma inspirativnu i korisnu radionicu na temu zadovoljstva i sreće na poslu. Ovaj interaktivan program pružilo je učesnicima mogućnost da pohađaju radionicu koja je imala za cilj da im pruži znanja za kreiranje srećnijeg i produktivnijeg poslovnog ambijenta.



Gostujući predavač je bio Alexander Kjerulf, osnivač  & Chief Happiness Officer u Woohoo inc, jedan od svetskih vodećih eksperata u oblasti povećanja zadovoljstva na poslu, koji se ovom oblašću bavi od 2003. godine.  Aleksandar je autor 5 knjiga, uključujući međunarodni bestseler „Happy Hour is 9 to 5“. Njegov rad je predstavljen na CNN-u, Njujork Tajmsu,  BBC-u i drugim respektablilnim svetskim medijima.



 


Ovaj događaj je bio sjanja prilika da se steknu konkretna znanja na temu zadovoljstva na poslu, bazirana na referentnim istraživanjima, upoznaju praktični alati za motivaciju i sreću, ali i sazna zašto su tradicionalni modeli za nagrađivanje zaposlenih prevaziđeni.  Gospodin Kjerulf je sa učesnicima podelio svoja iskustva i saznanja o stvarima koje demotivišu zaposlene, kao i načine za izbegavanje istih.



Zahvaljujemo se Alexandru Kjerulf na sjajnom predavanju, ali i učesnicima radionice na interaktivnoj diskusiji.

19.03.2024

Imenovan novi generalni direktor kompanije Manpower Srbija

Kompanija Manpower Srbija imenovala je gospodina Damira Nađa za novog generalnog direktora, koji je ovu funkciju zvanično preuzeo od 15. marta 2024. godine.

07.03.2024

Radni HR doručak - Impact driven HR projects

U četvrtak, 07. marta Manpower kompanija je bila domaćin radnog HR doručka gde smo se bavili trenutnim HR i biznis trendovima i predstavili HR projekte koji su imali širok uticaj na zaposlene, kompanije i lokalnu zajednicu.

27.11.2023

4 STUBA BIZNISA - „Prevlast taktike nad strategijom“

Tradicionalno i ove godine, u hotelu Hilton, održan je panel 4 STUBA BIZNISA: „Prevlast taktike nad strategijom“ u zajdničkoj organizaciji Procredit banke, CBS International, IB Interbilanz i Manpower Srbija.