Uloguj se

Deli

Nazad na blog

Human Driven Reshape - prijavite HR praksu koja se izdvaja

Hajde da budemo mediji dobrih HR vesti!

ManpowerGroup Srbija je kompanija za pružanje inovativnih kadrovskih rešenja, a naše vrednosti su znanje, ljudi i inovacije. Sve naše vrednosti su nam podjednako važne, ali bismo u redosledu naših vrednosti ljude stavili na prvo mesto. Staviti ljudski kapital na prvo mesto deklarativno je veoma važno. Mi želimo da radimo nešto još važnije, a to je da praktično osnažimo dobre poslovne parkse. Zato smo pokrenuli projekat “Human Driven Reshape” koji ima za cilj da promoviše dobre poslovne prakse koje u svoj fokus stavljaju brigu o ljudima.


 


Cilj programa:


Primarni cilj projekta je da se, uz podršku stručnog žirija, odabere najbolja HR poslovna praksa/ transformacija koja donosi vrednost za zaposlene, kompaniju i društvo.


 


Poslovna praksa podrazumeva održiv program (primena prakse minimum 2 godine) kompanije koji donosi vrednost za zaposlene, kompaniju i društvo.


 


Pored primarnog cilja da se promovišu dobre i “human-centric” poslovne prakse, motiv za realizaciju ovog programa je i unapređenje privrednog ambijenta kroz motivaciju i drugih pravnih lica na slične akcije.


 


Nizak nivo nezaposlenosti talenata i rast odliva mozgova su dodatni motivatori domaćih i globalnih kompanija da prilikom definisanja strategija sve više uzimaju u obzir potrebe ljudskog kapitala.


 


Više o projektu možete naći OVDE, a prijavu Vaše HR prakse/ transformacije možete izvršiti OVDE.

05.05.2022

Obaveštenje o zloupotrebi brenda ManpowerGroup

U cilju preventivne zaštite kandidata i partnera kompanije ManpowerGroup, obaveštavamo Vas i ujedno upozoravamo da određena pravna i fizička lica kontaktiraju kandidate širom regiona i lažno se predstavljaju kao ManpowerGroup koristeći naš globalni brend u cilju ponude poslovnih prilika.

24.03.2022

Snaga liderstva je u stvaralaštvu i deljenju - Godišnji koktel za autore „Pitali smo Stručnjake“ sekcije

U utorak, 22. marta u Domu Jevrema Grujića, kompanija ManpowerGroup Srbija organizovala je koktel veče za autore tekstova sekcije #PitaliSmoStručnjake.

26.02.2022

ManpowerGroup Serbia: We said YES to the 4-day working week

On February 22, ManpowerGroup Serbia held a working breakfast for the media at the Crowne Plaza Hotel, at which the company presented the FOUR-DAY WORKING WEEK concept, the latest trends in the HR sector and the new Human Driven Reshape project.