Uloguj se

Deli

Nazad na blog

Program podrške pri zaposlenju „Ne Odlažemo Vaše Šanse“!

Cilj projekta je pružanje profesionalne konsultantske podrške u vezi sa daljim profesionalnim razvojem i zaposlenjem.

Da li ste ostali bez posla?


Da li Vam se trenutna pozicija čini nesigurnom?


Da li ste spremni za nove izazove?


 


Talent Acquisition tim kompanije Manpower ne odlaže Vaše šanse!


 



 


Talent Acquistion tim je organizaciona jedinica kompanije Manpower koja se bavi poslovima zapošljavanja u okviru tri segmenta: professional, executive i IT talent acquisition. Pokrivamo zapošljavanje kandidata koji poseduju višegodišnje iskustvo i profesionalnu ekspertizu u korporativnom okruženju, zapošljavanje menadžerskog i izvršnog nivoa, zapošljavanje programera i drugih IT stručnjaka. Povezujemo iskusne kandidate sa uspešnim kompanijama. Povezujemo najbolje!


 


Usled novonastale situacije Talent Acquisition tim Vas sa zadovoljstvom poziva da uzmete učešće u programu konsultantske podrške namenjenom svim profesionalcima koji su ostali bez posla, kojima je stabilnost radnog mesta ugrožena novonastalom situacijom, ali i zaposlenima koji su otvoreni za nove izazove.


 


Cilj projekta je pružanje profesionalne konsultantske podrške u vezi sa daljim profesionalnim razvojem i zaposlenjem. Program je baziran na personalizovanom pristupu koju obuhvata detaljnu analizu poslovnog iskustva kandidata, ali i tržišnih potreba za konkretnim profilom na osnovu kojeg će kandidatima biti pružena preporuka za dalji razvoj. Naš stručni tim konsultanata će Vam ukazati na sledeće:


 



  • Koji su Vam potencijali za dalji poslovni razvoj, bazirano na Vašem prethodnom iskustvu;

  • Koje kompanije najčešće imaju potrebu za kandidatima Vašeg profila;

  • Tržišne trendove koji Vam mogu pomoći da donesete kvalitetnije odluke u vezi sa Vašim zaposlenjem; (za kojim profilima je potražnja veća, za kojim je potražnja trenutno umanjena, ali i za koje profile će se javiti potražnja naknadno).


 


Biće nam zadovoljstvo da Vaš profil pripremimo za predstavljanje klijentima čim  nam se ukaže prva prilika za Vašim profilom.


 


Sve pristigle biografije biće priložene našoj bazi kandidata, dok će selekcija za online intervju sa konsultantom biti izvršena na osnovu internih kapaciteta.


 


Radujemo se Vašoj prijavi i prilici da se upoznamo ili obnovimo našu saradnju. Prijave za razgovor sa našim konsultantima možete poslati putem linka u nastavku: https://manpowergroup.rs/job/4177


 

19.03.2024

Imenovan novi generalni direktor kompanije Manpower Srbija

Kompanija Manpower Srbija imenovala je gospodina Damira Nađa za novog generalnog direktora, koji je ovu funkciju zvanično preuzeo od 15. marta 2024. godine.

07.03.2024

Radni HR doručak - Impact driven HR projects

U četvrtak, 07. marta Manpower kompanija je bila domaćin radnog HR doručka gde smo se bavili trenutnim HR i biznis trendovima i predstavili HR projekte koji su imali širok uticaj na zaposlene, kompanije i lokalnu zajednicu.

27.11.2023

4 STUBA BIZNISA - „Prevlast taktike nad strategijom“

Tradicionalno i ove godine, u hotelu Hilton, održan je panel 4 STUBA BIZNISA: „Prevlast taktike nad strategijom“ u zajdničkoj organizaciji Procredit banke, CBS International, IB Interbilanz i Manpower Srbija.