Uloguj se

Deli

Nazad na blog

Odabran je pobednik drugog ciklusa Human Driven Reshape konkursa!

U četvrtak, 29. juna 2023. godine u vili Muse kompanija Manpower Srbija organizovala je letnji koktel i dodelu nagrada za najbolji HR projekat. Priznanje za najbolju HR praksu otišlo je kompaniji Atlantic Grupa.

U četvrtak, 29. juna 2023. godine u vili Muse kompanija Manpower Srbija organizovala je letnji koktel i dodelu nagrada za najbolji HR projekat.


 


Projekat Human Driven Reshape pokrenut je 2022. godine sa ciljem da odaberemo najinovativniju HR praksu koja se ogleda u vrednosti za zaposlene, društvo i kompaniju. Uspešno smo održali i drugi ciklus gde smo imali priliku da čujemo mnoštvo inovativnih projekata iz HR oblasti.


 


U finalu takmičenja kao najperspektivnije HR prakse, po mišljenju stručnog žirija, izdvojili su se programi: 


Proces izbora za najbolju HR praksu podržala je i LinkedIn poslovna zajednica svojim glasovima.


 


Prisutne je ispred organizacije pozdravio Aleksandar Plavšin, Head of Marketing&Communication Department, a nakon toga, key note speaker, Bruna Kostelac Košir govorila nam je na temu: "HR & Science: working together for greater social impact".


 


Usledilo je proglašenje dobitnika, uručivanje vaučera, a nagradu je ispred Atlantic Grupe preuzeo Stefan Tabački, Junior specijalista nabavke i planiranja zaliha.


 


"Dan vrijednosti 2022 je bio program usmjeren na održive energetske prakse i brigu za budućnost planeta. Kroz edukativne formate zaposlenici su se educirali o racionalnoj potrošnji resursa. Ujedno su bilježili provedbu tih aktivnosti u svojim domovima i uredima, pretvarajući svaki ušteđen kW u euro za humanitarni fond.

Prikupljeno je 10.000€ za farmu "Bašta može svašta" za nabavku solarne elektrane i staklenika za uzgoj organske hrane koja se donira djeci koja se liječe od raka u Srbiji."


 


U nastavku letnjeg koktela i neformalnom druženju razmenili smo iskustva, podelili dobre primere i ideje i motivisali se za konstantne inovacije i unapređenja u oblasti HR-a.


 


Hajde da nastavimo da zajedno budemo mediji dobrih HR vesti!

27.11.2023

4 STUBA BIZNISA - „Prevlast taktike nad strategijom“

Tradicionalno i ove godine, u hotelu Hilton, održan je panel 4 STUBA BIZNISA: „Prevlast taktike nad strategijom“ u zajdničkoj organizaciji Procredit banke, CBS International, IB Interbilanz i Manpower Srbija.

01.07.2023

360° HR rešenja

Zakažite sastanak već danas! Pišite nam na sales@manpowergroup.rs

01.08.2023

HR 360° Solutions

Book a meeting today! Contact us at sales@manpowergroup.rs