Uloguj se

Deli

Nazad na blog

Motivaciono predavanje „Inspiracija kroz život i delo naših velikana“

U petak, 25. jula kompanija Manpower organizovala je motivaciono predavanje za učesnike takmičenja „Učeničke kompanije“ koje realizuje organizacija Dostignuća mladih.

U prvom delu posete srednjoškolaca našoj kompaniji koleginica Neda Janićijević, Social Responsibility Associate i kolega Marko Miljković, Marketing manager  potrudili su se da prisutnima prenesu zanimljivosti o našoj kompaniji kao i principe društveno odgovornog poslovanja.


 


Mladi preduzetnici su imali priliku da slušaju inspirativno predavanje Aleksandre Ninković-Tašić koja je govorila o životima i delima naših velikana – Mihajla Pupina, Nikole Tesle, Milutina Milankovića, Ivana Đaje i drugih.


 


Kroz sećanja Zvezdobrojaca, kao i zanimljivih priča iz njihovog odrastanja, Aleksandra je motivisala da pronađu izvor najveće snage koja vodi kroz život.


 


Od Teslinih zanimljivih priča, preko omiljenih misli Pupina, do najdraže pesme Milutina Milankovića, upoznali su ove brilijantne umove na poseban način i dobili inspiraciju da se dalje penju lestvicama znanja.


 


Hvala učesnicima na nepodeljenoj pažnji i zanimljivoj diskusiji, a Aleksandri na posebnoj energiji i motivaciji.


 


Radujemo se budućim druženjima!

19.03.2024

Imenovan novi generalni direktor kompanije Manpower Srbija

Kompanija Manpower Srbija imenovala je gospodina Damira Nađa za novog generalnog direktora, koji je ovu funkciju zvanično preuzeo od 15. marta 2024. godine.

07.03.2024

Radni HR doručak - Impact driven HR projects

U četvrtak, 07. marta Manpower kompanija je bila domaćin radnog HR doručka gde smo se bavili trenutnim HR i biznis trendovima i predstavili HR projekte koji su imali širok uticaj na zaposlene, kompanije i lokalnu zajednicu.

27.11.2023

4 STUBA BIZNISA - „Prevlast taktike nad strategijom“

Tradicionalno i ove godine, u hotelu Hilton, održan je panel 4 STUBA BIZNISA: „Prevlast taktike nad strategijom“ u zajdničkoj organizaciji Procredit banke, CBS International, IB Interbilanz i Manpower Srbija.