Uloguj se

Deli

Nazad na blog

Imenovan novi generalni direktor kompanije Manpower Srbija

Kompanija Manpower Srbija imenovala je gospodina Nemanju Drobnjaka za novog generalnog direktora koji je zvanično ovu funkciju preuzeo od 01. novembra 2022. godine.

Nemanja iza sebe beleži 15 godina uspešne karijere izgrađene mahom u renomiranim kompanijama automobilske industrije u okviru kojih je bio zadužen za kontinuirani rast i razvoj prodaje i održavanje liderske pozicije na tržištu. Nakon niza profesionalnih dostignuća, 2020. godine pridružuje se kompaniji Manpower Srbija i to na poziciji direktora operacija. Nakon godinu dana, zahvaljujući svojim veštinama, strateškom planiranju i ostvarenom rezultatu, Nemanja prelazi na poziciju zamenika generalnog direktora, a svojim kontinuiranim zalaganjem imenovan je za generalnog direktora. Nemanja je oženjen i otac dvoje dece, a u slobodno vreme se bavi trail trčanjem.


 


„Usled promenljivih tržišnih prilika, uspešnost poslovanja mahom zavisi od brzine prilagođavanja novonastalim okolnostima. Ovo se može posmatrati kao izazov za postizanje željenih rezultata, ali ujedno kao i prilika za pomeranje granica i uvođenje inovativnih pristupa poslovanju. Verujem da kao tim Manpower Srbija imamo iskustvo, znanje i ekspertizu da odgovorimo na sve zahteve tržišta u domenu HR rešenja, kao i da preuzmemo inicijativu kod ukazanih poslovnih mogućnosti.


 


Izuzetno nas ohrabruje činjenica da kompanije sa kojima sarađujemo u nama vide strateškog partnera, što je cilj i suština svakog uspešnog biznisa. Inoviranjem naših internih procesa,  verujem da ćemo zabeležiti nove i veće uspehe u budućnosti i dodatno osnažiti našu lidersku poziciju.


 


Imajući prethodno navedeno u vidu, uveren sam u stabilnost našeg poslovanja i kao pojedinac nastojaću da svojim radom doprinesem daljem učvršćivanju temelja na kojima kompanija počiva.“ ističe g. Drobnjak.


 


ManpowerGroup je multinacionalna kompanija koja postoji preko 70 godina i pruža sveobuhvatna rešenja iz oblasti ljudskih resursa. Već nekoliko godina zaredom, Manpower Srbija je lider u svojoj oblasti i svojim dobrim praksama unapređuje tržište rada u čitavom regionu.

19.03.2024

Imenovan novi generalni direktor kompanije Manpower Srbija

Kompanija Manpower Srbija imenovala je gospodina Damira Nađa za novog generalnog direktora, koji je ovu funkciju zvanično preuzeo od 15. marta 2024. godine.

07.03.2024

Radni HR doručak - Impact driven HR projects

U četvrtak, 07. marta Manpower kompanija je bila domaćin radnog HR doručka gde smo se bavili trenutnim HR i biznis trendovima i predstavili HR projekte koji su imali širok uticaj na zaposlene, kompanije i lokalnu zajednicu.

27.11.2023

4 STUBA BIZNISA - „Prevlast taktike nad strategijom“

Tradicionalno i ove godine, u hotelu Hilton, održan je panel 4 STUBA BIZNISA: „Prevlast taktike nad strategijom“ u zajdničkoj organizaciji Procredit banke, CBS International, IB Interbilanz i Manpower Srbija.