Uloguj se

Deli

Nazad na blog

ManpowerGroup Srbija među tri kompanije kojima je dodeljena nagrada za rodno najsenzitivniju kompaniju

Veliko nam je zadovoljstvo da se ManpowerGroup Srbija našla među tri kompanije kojima je dodeljena nagrada za rodno najsenzitivniju kompaniju.

Veliko nam je zadovoljstvo da se ManpowerGroup Srbija našla među tri kompanije kojima je dodeljena nagrada za rodno najsenzitivniju kompaniju.


Nagradu, tradicionalno četvrtu godinu zaredom, dodeljuju Koordinaciono telo i Udruženje poslovnih žena kompanijama koje u svom poslovanju primenjuju strategiju društveno odgovornog poslovanja, vode računa o principima rodne ravnopravnosti i koje su pružile najbolji model uključivanja žena u lance dobavljača.


U našem poslovanju težimo ka tome da svima pružimo podjednake šanse i uslove za napredak i trudimo se da negujemo kulturu koja je naklonjena diverzitetu i inkluziji kroz različite aspekte. Ova nagrada je afirmacija naših težnji – okruženje bez rodne diskriminacije, gde valorizujemo ideje, predanost i postignuća svakog pojedinca.


Zahvalni smo što je naš trud prepoznat i što na ovaj način možemo pozitivno da utičemo na lokalnu poslovnu zajednicu, a kompanija ManpowerGroup Srbija će sa još većom motivacijom nastaviti u ovom smeru.

06.12.2021

Održan panel „Humani i ekonomski aspekt poslovne inkluzije“

U četvrtak, 02. decembra 2021. kompanija ManpowerGroup organizovala je panel na temu „Humani i poslovni aspekt poslovne inkluzije“.

30.11.2021

Održan panel na temu „Da li ste spremni za fluidni poslovni model?“

U četvrtak, 25. novembra 2021. godine, održan je panel „4 stuba biznisa“ na temu „Da li ste spremni za fluidni poslovni model?“.

15.11.2021

Održana panel diskusija na temu ROI benefita – Povraćaj investicija u benefite zaposlenih u IT sektoru

U utorak, 09. novembra, kompanija ManpowerGroup Srbija je u svojim prostorijama organizovana panel diskusiju na temu „ROI benefita – Povraćaj investicija u benefite zaposlenih u IT sektoru“. Ovom prilikom kompanija je ugostila HR menadžere iz IT kompanija i IT kadrove.