Uloguj se

Deli

Nazad na blog

Manpower Srbija među tri kompanije kojima je dodeljena nagrada za rodno najsenzitivniju kompaniju

Veliko nam je zadovoljstvo da se Manpower Srbija našla među tri kompanije kojima je dodeljena nagrada za rodno najsenzitivniju kompaniju.

Veliko nam je zadovoljstvo da se Manpower Srbija našla među tri kompanije kojima je dodeljena nagrada za rodno najsenzitivniju kompaniju.


Nagradu, tradicionalno četvrtu godinu zaredom, dodeljuju Koordinaciono telo i Udruženje poslovnih žena kompanijama koje u svom poslovanju primenjuju strategiju društveno odgovornog poslovanja, vode računa o principima rodne ravnopravnosti i koje su pružile najbolji model uključivanja žena u lance dobavljača.


U našem poslovanju težimo ka tome da svima pružimo podjednake šanse i uslove za napredak i trudimo se da negujemo kulturu koja je naklonjena diverzitetu i inkluziji kroz različite aspekte. Ova nagrada je afirmacija naših težnji – okruženje bez rodne diskriminacije, gde valorizujemo ideje, predanost i postignuća svakog pojedinca.


Zahvalni smo što je naš trud prepoznat i što na ovaj način možemo pozitivno da utičemo na lokalnu poslovnu zajednicu, a kompanija Manpower Srbija će sa još većom motivacijom nastaviti u ovom smeru.

19.03.2024

Imenovan novi generalni direktor kompanije Manpower Srbija

Kompanija Manpower Srbija imenovala je gospodina Damira Nađa za novog generalnog direktora, koji je ovu funkciju zvanično preuzeo od 15. marta 2024. godine.

07.03.2024

Radni HR doručak - Impact driven HR projects

U četvrtak, 07. marta Manpower kompanija je bila domaćin radnog HR doručka gde smo se bavili trenutnim HR i biznis trendovima i predstavili HR projekte koji su imali širok uticaj na zaposlene, kompanije i lokalnu zajednicu.

27.11.2023

4 STUBA BIZNISA - „Prevlast taktike nad strategijom“

Tradicionalno i ove godine, u hotelu Hilton, održan je panel 4 STUBA BIZNISA: „Prevlast taktike nad strategijom“ u zajdničkoj organizaciji Procredit banke, CBS International, IB Interbilanz i Manpower Srbija.