Uloguj se

Deli

Nazad na blog

Prezentacija projekta „Poslovna inkluzija“

Sa zadovoljstvom Vas obaveštavamo da su kompanije Manpower i Assert International u sredu, 23. septembra u prostorijama kompanije Manpower organizovale prezentaciju projekta „Poslovna inkluzija“.

Marija Škrbić Dražić, Coordinator for Community Development & Social Responsibility iz kompanije Manpower predstavila je projektne aktivnosti potencijalnim partnerima projekta, a sve u cilju osnaživanja zapošljivosti teže zapošljivih grupa građana/ki Srbije. Milica Mišković, programska menadžerka Foruma za odgovorno poslovanje nam je ukazala na važnost inkluzije poslodavaca, ali i na izazove sa kojima se suočavaju osetljive grupe građana/građanki prilikom zaposlenja.


 


Putem pružanja besplatnog programa za procenu, fokusiranog na snage i potencijale, a sa druge strane radionicama usmerenim na sticanje dodatnih veština i znanja učesnika projekta, ovaj program promoviše ravnopravnost pri zapošljavanju i doprinosi zapošljivosti učesnicima ovog projekta. Sa druge strane, projektne aktivnosti će biti usmerene i na podizanje svesti poslodavaca o mogućnostima zaposlenja teže zapošljivih grupa.


 


Predstavnici realnog sektora, komora i Foruma za odgovorno poslovanje diskutovali su o mogućnostima da zajedničkim snagama što kvalitetnije doprinesu realizaciji projektnih aktivnosti.


 


Zahvaljujemo se predstavnicima kompanija, privrednih komora, kao i  o Milici Mišković na produktivnoj diskusiji.

19.03.2024

Imenovan novi generalni direktor kompanije Manpower Srbija

Kompanija Manpower Srbija imenovala je gospodina Damira Nađa za novog generalnog direktora, koji je ovu funkciju zvanično preuzeo od 15. marta 2024. godine.

07.03.2024

Radni HR doručak - Impact driven HR projects

U četvrtak, 07. marta Manpower kompanija je bila domaćin radnog HR doručka gde smo se bavili trenutnim HR i biznis trendovima i predstavili HR projekte koji su imali širok uticaj na zaposlene, kompanije i lokalnu zajednicu.

27.11.2023

4 STUBA BIZNISA - „Prevlast taktike nad strategijom“

Tradicionalno i ove godine, u hotelu Hilton, održan je panel 4 STUBA BIZNISA: „Prevlast taktike nad strategijom“ u zajdničkoj organizaciji Procredit banke, CBS International, IB Interbilanz i Manpower Srbija.