Uloguj se

Deli

Nazad na blog

Otvorene prijave za osobe sa invaliditetom za projekat Poslovna inkluzija

Projekat „Poslovna inkluzija“ osmislili smo kako bismo osnažili zapošljivost osoba sa invaliditetom, putem profesionalne procene i unapređenja poslovnih veština.

Zašto mi?


Zato što su Manpower i Assert International kompanije koje se, između ostalog, bave upravo procenom i zapošljavanjem različitih profila.


 


Šta nam je cilj?


Cilj nam je da ovim programom obezbedimo učesnicima priliku za unapređenje poslovnih veština i olakšamo put ka zaposlenju. Sa druge strane, projektne aktivnosti usmerene su i na podizanje svesti poslodavaca o mogućnostima zaposlenja teže zapošljivih grupa.
Šta vam nudimo?
Nudimo vam besplatni program za procenu, fokusiran na vaše snage i potencijale, kvalitetne digitalne radionice usmerene na unapređenje vaših poslovnih veština i specijalizovani izveštaj usmeren na vaše snage i potencijale sa preporukama za poslovne pozicije.


 


Kako da se prijavite?


Za prijavu su vam potrebni jedino pristup kompjuteru i e-mail, a ono što je najvažnije jesu motivacija i želja sa učestvovanjem. Pozivamo vas da se prijavite na: inkluzija@manpowergroup.rs.

19.03.2024

Imenovan novi generalni direktor kompanije Manpower Srbija

Kompanija Manpower Srbija imenovala je gospodina Damira Nađa za novog generalnog direktora, koji je ovu funkciju zvanično preuzeo od 15. marta 2024. godine.

07.03.2024

Radni HR doručak - Impact driven HR projects

U četvrtak, 07. marta Manpower kompanija je bila domaćin radnog HR doručka gde smo se bavili trenutnim HR i biznis trendovima i predstavili HR projekte koji su imali širok uticaj na zaposlene, kompanije i lokalnu zajednicu.

27.11.2023

4 STUBA BIZNISA - „Prevlast taktike nad strategijom“

Tradicionalno i ove godine, u hotelu Hilton, održan je panel 4 STUBA BIZNISA: „Prevlast taktike nad strategijom“ u zajdničkoj organizaciji Procredit banke, CBS International, IB Interbilanz i Manpower Srbija.