Uloguj se

Deli

Nazad na blog

Otvorene prijave za modul Mladi bez roditeljskog staranja i/ili iz programa u okviru projekta “Poslovna inkluzija”

U toku je drugi ciklus projekta „Poslovna inkluzija“ koji su kompanije Manpower i Assert pokrenule u cilju osnaživanja teže zapošljivih grupa za tržište rada. Novi ciklus modula Mladi bez roditeljskog staranja i/ili iz programa u okviru pomenutog projekta počinje!

Kompanije Manpower i Assert prepoznale su važnost pružanja podrške i osnaživanja za zaposlenje mladih bez roditeljskog staranja i/ili iz različitih programa usmerenih na podršku mladima iz drugih marginalizovanih i ugroženih grupa.


 


Nakon uspešno realizovanog modula u okviru pilot projekta, nastavljamo u istom smeru – pružamo podršku mladima iz navedenih grupa putem profesionalnih radionica koje su usmerene na sticanje dodatnih veština i znanja učesnika projekta, kao i putem procene njihovih snaga i potencijala. Polaznici će imati prilike da pohađaju radionice čija je svrha unapređenje veština za zapošljavanje, a pored specijalizovanog izveštaja i individualne sesije sa profesionalnim konsultantima, program obuhvata i karijerni navigator.


 


Da biste učestvovali u projektu „Poslovna inkluzija“ potrebno je da imate pristup računaru ili drugom elektronskom uređaju i internetu. Pored toga, dovoljno je da nas informišete o programu / organizaciji preko koje dolazite.


 


Saznajte više o programu na sajtu Poslovna inkluzija.

19.03.2024

Imenovan novi generalni direktor kompanije Manpower Srbija

Kompanija Manpower Srbija imenovala je gospodina Damira Nađa za novog generalnog direktora, koji je ovu funkciju zvanično preuzeo od 15. marta 2024. godine.

07.03.2024

Radni HR doručak - Impact driven HR projects

U četvrtak, 07. marta Manpower kompanija je bila domaćin radnog HR doručka gde smo se bavili trenutnim HR i biznis trendovima i predstavili HR projekte koji su imali širok uticaj na zaposlene, kompanije i lokalnu zajednicu.

27.11.2023

4 STUBA BIZNISA - „Prevlast taktike nad strategijom“

Tradicionalno i ove godine, u hotelu Hilton, održan je panel 4 STUBA BIZNISA: „Prevlast taktike nad strategijom“ u zajdničkoj organizaciji Procredit banke, CBS International, IB Interbilanz i Manpower Srbija.