Uloguj se

Deli

Nazad na blog

Poslovni ambijent stranih kompanija u Srbiji

Srbija kao investiciona destinacija

Izuzetno nam je drago da najavimo početak nove tematske celine u okviru naše sekcije “Pitali smo stručnjake” pod nazivom „Biznis kulture najznačajnijih stranih investitora u Srbiji“ koja se bavi poslovnim ambijentom stranih kompanija u Srbiji, ali i Srbijom kao investicionom destinacijom.


 


Upoznaćemo kulture kompanija sa sedištima u različitim delovima sveta, ali sa fokusom na evropske poslovne kulture, odakle zapravo dolaze i najveći investitori u Srbiji. Na ovaj način želimo da kroz prizmu biznis lidera poslovne kulture približimo potencijalnim i budućim kandidatima, promovišemo dobre poslovne prakse, ali i buduće investitore upoznamo sa iskustvima postojećih.


 


Vođena uspešnim primerima saradnje sa stranim investitorima u domenu pružanja kadrovskih rešenja i istraživanja tržišta, kako na lokalnom, tako i regionalnom nivou, kompanija Manpower će posebnu pažnju posvetiti analizi investicionog ambijenta Srbije.


 


Ne propustite priliku da redovno pratite i delite sa drugima naš sadržaj na sajtu u segmentu Knowledge Corner, jer se znanje umnožava deljenjem.

19.03.2024

Imenovan novi generalni direktor kompanije Manpower Srbija

Kompanija Manpower Srbija imenovala je gospodina Damira Nađa za novog generalnog direktora, koji je ovu funkciju zvanično preuzeo od 15. marta 2024. godine.

07.03.2024

Radni HR doručak - Impact driven HR projects

U četvrtak, 07. marta Manpower kompanija je bila domaćin radnog HR doručka gde smo se bavili trenutnim HR i biznis trendovima i predstavili HR projekte koji su imali širok uticaj na zaposlene, kompanije i lokalnu zajednicu.

27.11.2023

4 STUBA BIZNISA - „Prevlast taktike nad strategijom“

Tradicionalno i ove godine, u hotelu Hilton, održan je panel 4 STUBA BIZNISA: „Prevlast taktike nad strategijom“ u zajdničkoj organizaciji Procredit banke, CBS International, IB Interbilanz i Manpower Srbija.