Uloguj se

Deli

Nazad na blog

Nacionalna nagrada za društveno odgovorno poslovanje „Đorđe Vajfert“

U okviru proglašenja dobitnika Nacionalne nagrade za društveno odgovorno poslovanje „Đorđe Vajfert“ koju Privredna komora Srbije dodeljuje kompanijama i organizacijama koje su pokazale najveću posvećenost principima društvene odgovornosti u Srbiji, čast nam je da se kompanija Manpower ponovo našla u prvih 5 kompanija u kategoriji srednjih preduzeća koje su dobile ovo prestižno priznanje.

Ispred kompanije Manpower nagradu je primila Marija Škrbić Dražić, Coordinator for Community Development & Social Responsibility.


 


Vođena principima društveno odgovornog poslovanja kompanija Manpower je pokrenula projekat Poslovna inkluzija sa ciljem da se osnaži zapošljivost teže zapošljivih grupa na teritoriji Republike Srbije.


 


Naša kompanija sa ponosom neguje volonterski duh, te smo tako organizovali i učestvovali u velikom broju različitih akcija u prethodnoj godini, ali smo posebno ponosni na projekat “Poslovna inkluzija”, te smo se odlučili da sa ovim projektom konkurišemo za nagradu, budući da na sistematizovan način integriše sve relevatne strane, kako bi učesnici projekta dobili integralnu podršku, počevši od procene i obuke, pa sve do potencijalnog uspostavljanja kontakata sa poslodavcima.


 


Putem profesionalnih radionica usmerenih na sticanje dodatnih veština i znanja učesnika projekta, i programa za procenu, fokusiranog na snage i potencijale, ovaj projekat promoviše ravnopravnost pri zapošljavanju i doprinosi zapošljivosti učesnika.


 


U okviru prvog ciklusa pro-bono projekta podržali smo 148 osoba, od kojih je 121 osoba dobila završni izveštaj, odnosno prošla kroz sve faze projekta. Ponosni smo na podatak da je 36% osoba koje su prošle program pronašlo zaposlenje.


 


Veliko nam je zadovoljstvo što smo još jednom prepoznati kao kompanija koja promoviše i podstiče aspekt društveno odgovornog poslovanja.

19.03.2024

Imenovan novi generalni direktor kompanije Manpower Srbija

Kompanija Manpower Srbija imenovala je gospodina Damira Nađa za novog generalnog direktora, koji je ovu funkciju zvanično preuzeo od 15. marta 2024. godine.

07.03.2024

Radni HR doručak - Impact driven HR projects

U četvrtak, 07. marta Manpower kompanija je bila domaćin radnog HR doručka gde smo se bavili trenutnim HR i biznis trendovima i predstavili HR projekte koji su imali širok uticaj na zaposlene, kompanije i lokalnu zajednicu.

27.11.2023

4 STUBA BIZNISA - „Prevlast taktike nad strategijom“

Tradicionalno i ove godine, u hotelu Hilton, održan je panel 4 STUBA BIZNISA: „Prevlast taktike nad strategijom“ u zajdničkoj organizaciji Procredit banke, CBS International, IB Interbilanz i Manpower Srbija.