Uloguj se

Deli

Nazad na blog

Manpower partner Balkan Biznis Foruma 2019

Promovišući znanje i ljudske resurse kao važne vrednosti za razvoj i inovaciju, kompanija Manpower je bila partner Balkan Biznis Foruma, jednog od najatraktivnijih poslovnih događaja u regionu, koji se po treći put održao 07. novembra 2019. u Kombank Dvorani u Beogradu.

Na Forumu je ukazano da kompanija ne može rasti ako njeni lideri ne rastu. Zato je od velikog značaja za poslovne ljude da od  respektabilnih svetskih predavača upoznaju alate za oblikovanje poslovne budućnosti.



Neke od tema o kojima se diskutovalo su:



  • Kreativno liderstvo, motivacija i transformacija

  • Inovacija i fleksibilnost kao koordinate uspešnih poslovnih sistema

  • Umeće umrežavanja kao sredstvo za postizanje poslovnih ciljeva 



Gosti predavači bili su: Herminia Ibarra, član Ekspertske mreže Svetskog ekonomskog foruma u Davosu, koja je magistrirala i doktorirala na Yale University, Thinkers 50 svrstava Ibarru među najuticajnijim misliocima menadžmenta u svetu, Paul Vuolle, CEO, Bellevue Advisors GmbH, strateški savetnik Japanske investicione banke i Katherine Watson, ekspert za komunikacije u vođenju internacionalnih timova na različitim tržištima - Azija, Amerika i Evropa sa preko 20 godina iskustva u marketingu sofisticiranih proizvoda za globalna tržištima.



Ovaj ekskluzivni događaj je ujedno bio odlična prilika za umrežavanje i direktne razgovore sa najuspešnijim privrednicima i donosiocima odluka.

19.03.2024

Imenovan novi generalni direktor kompanije Manpower Srbija

Kompanija Manpower Srbija imenovala je gospodina Damira Nađa za novog generalnog direktora, koji je ovu funkciju zvanično preuzeo od 15. marta 2024. godine.

07.03.2024

Radni HR doručak - Impact driven HR projects

U četvrtak, 07. marta Manpower kompanija je bila domaćin radnog HR doručka gde smo se bavili trenutnim HR i biznis trendovima i predstavili HR projekte koji su imali širok uticaj na zaposlene, kompanije i lokalnu zajednicu.

27.11.2023

4 STUBA BIZNISA - „Prevlast taktike nad strategijom“

Tradicionalno i ove godine, u hotelu Hilton, održan je panel 4 STUBA BIZNISA: „Prevlast taktike nad strategijom“ u zajdničkoj organizaciji Procredit banke, CBS International, IB Interbilanz i Manpower Srbija.