Uloguj se

Deli

Nazad na blog

Kompanija Manpower je partner SAM Mentorskog programa već treću godinu zaredom

U ponedeljak 25. novembra je održana promocija SAM Mentorskog programa. Ovom prilikom, članovi SAM-a su imali mogućnost da iz prve ruke čuju na koji način mentorski program može da bude od pomoći kako mentijima tako i mentorima.

U ponedeljak 25. novembra je održana promocija SAM Mentorskog programa. Ovom prilikom, članovi SAM-a su imali mogućnost da iz prve ruke čuju na koji način mentorski program može da bude od pomoći kako mentijima tako i mentorima. Mentori i mentiji podelili su sa učesnicima zašto članovi učestvuju u ovom programu, šta mogu da nauče, ali i sa kojim preprekama se mentori i mentiji susreću.



Panelisti su takođe zaključili da su iskrenost, atmosfera na sastancima, spremnost mentija i međusobno razumevanje najbitnije stavke u odnosu mentora i mentija.



Prisutnima se obratio Aleksandar Hangimana, Managing Director Balkans, Manpower, koji je rekao da je SAM-ov mentorski program jedini format ove vrste u Srbiji kao i da je prenošenje znanja neophodno za napredak u svakom segmentu. Kompanija Manpower Group je partner Mentorskog programa već 3 generacije.



Zahvaljujemo se Srpskoj asocijaciji menadžera na profesionalnoj saradnji na ovom projektu.

19.03.2024

Imenovan novi generalni direktor kompanije Manpower Srbija

Kompanija Manpower Srbija imenovala je gospodina Damira Nađa za novog generalnog direktora, koji je ovu funkciju zvanično preuzeo od 15. marta 2024. godine.

07.03.2024

Radni HR doručak - Impact driven HR projects

U četvrtak, 07. marta Manpower kompanija je bila domaćin radnog HR doručka gde smo se bavili trenutnim HR i biznis trendovima i predstavili HR projekte koji su imali širok uticaj na zaposlene, kompanije i lokalnu zajednicu.

27.11.2023

4 STUBA BIZNISA - „Prevlast taktike nad strategijom“

Tradicionalno i ove godine, u hotelu Hilton, održan je panel 4 STUBA BIZNISA: „Prevlast taktike nad strategijom“ u zajdničkoj organizaciji Procredit banke, CBS International, IB Interbilanz i Manpower Srbija.