Uloguj se

Deli

Nazad na blog

Unapredi svoje karijerne mogućnosti kroz program Poslovne inkluzije - OTVORENE PRIJAVE ZA SAMOHRANE MAJKE

Ravnopravnost pri zapošljavanju, inkluzija i diverzitet predstavljaju srž projekta “Poslovna inkluzija”, te pozivamo sve samohrane majke koje su u potrazi za (boljim) zaposlenjem da budu deo našeg programa i Jakih žena, jer se ciljevi lakše ostvaruju kada na njima radimo zajedno!

Veliki broj samohranih roditelja u našoj zemlji susreće se sa različitim izazovima, od kojih se jedan odnosi i na zapošljavanje.


 


Kao kompanije sa dugogodišnjim iskustvom u profesionalnoj proceni i zapošljavanju različitih profila, kompanije Manpower i Assert International, integrisale su svoju ekspertizu u projekat „Poslovna inkluzija”, sa ciljem da pruže podršku i osnaže zapošljivost teže zapošljivih grupa građana i građanki. Pored modula pokrivenih prvim ciklusom projekta (osobe sa invaliditetom, mladi bez roditeljskog staranja, osoba starosti iznad 50 godina), sa zadovoljstvom najavljujemo otvaranje novog modula – Jake žene, čiji važan podmodul predstavlja upravo grupa samohranih majki.


 


Projekat je podržan od strane Nemačke organizacije za međunarodnu saradnju GIZ u okviru programa Nemačke razvojne saradnje ’’Inkluzija Roma i drugih marginalizovanih grupa u Srbiji’’, koji se realizuje uz stručnu podršku GFA consulting group GMbH.


 


Cilj našeg programa jeste da putem profesionalnih radionica, kao i putem programa za procenu, usmerenog na snage i potencijale individue, učesnice obezbedimo znanjima, veštinama, samopouzdanjem i prilikama za konkurentno poziciranje na tržištu rada.


 


Ravnopravnost pri zapošljavanju, inkluzija i diverzitet predstavljaju srž projekta “Poslovna inkluzija”, te pozivamo sve samohrane majke koje su u potrazi za (boljim) zaposlenjem da budu deo našeg programa i Jakih žena, jer se ciljevi lakše ostvaruju kada na njima radimo zajedno!


 


Kako i kada da se prijavite?


 


Za prijavu su vam potrebni jedino pristup internetu i e-mail, kao i informacija o statusu samohranog roditelja, a ono što je najvažnije jesu motivacija i želja za učestvovanjem. Pozivamo vas da se prijavite putem sajta OVDE. Rok za prijave je petak 25. jun.


 


 


 

19.03.2024

Imenovan novi generalni direktor kompanije Manpower Srbija

Kompanija Manpower Srbija imenovala je gospodina Damira Nađa za novog generalnog direktora, koji je ovu funkciju zvanično preuzeo od 15. marta 2024. godine.

07.03.2024

Radni HR doručak - Impact driven HR projects

U četvrtak, 07. marta Manpower kompanija je bila domaćin radnog HR doručka gde smo se bavili trenutnim HR i biznis trendovima i predstavili HR projekte koji su imali širok uticaj na zaposlene, kompanije i lokalnu zajednicu.

27.11.2023

4 STUBA BIZNISA - „Prevlast taktike nad strategijom“

Tradicionalno i ove godine, u hotelu Hilton, održan je panel 4 STUBA BIZNISA: „Prevlast taktike nad strategijom“ u zajdničkoj organizaciji Procredit banke, CBS International, IB Interbilanz i Manpower Srbija.