Uloguj se

Deli

Nazad na blog

Odabrana je najbolja HR praksa! Human Driven Reshape nagrada otišla je u ruke OTP banke

U petak, 08. jula u hotelu Crystal kompanija ManpowerGroup, nosilac projekta Human Driven Reshape, organizovala je koktel veče i dodelu nagrada za najbolju HR praksu 2022.

Projekat #HumanDrivenReshape smo pokrenuli u martu sa ciljem da se odabere najinovativnija HR praksa koja se ogleda u vrednosti za zaposlene, drušvo i kompaniju i održiva je.


 


U finalu takmičenja kao najperspektivnije HR prakse, po mišljenju stručnog žirija, izdvojili su se programi:


  


Proces izbora za najbolju HR praksu, podržala je i LinkedIn zajednica svojim glasovima.


 


Prisutne je ispred kompanije ManpowerGroup pozdravio Aleksandar Plavšin, Head of Marketing&Communications: „U svetu profesionalaca i suština i forme su važne. Kada pričamo o suštini, ono što je zajedničko svima nama, to je da ovim projektom, našim snagama i konkretnim delovanjem podižemo kvalitet lokalnog tržišta rada. To je odgovornost svakog svesnog pojedinca, ali i svakog pravnog lica koje posluje sa svrhom.“


 


Nagradu je ispred OTP banke preuzela Iva Terzić, HR Business Partner:


 „Drago nam je što je prepoznata vrednost našeg BFF programa zahvaljujući kojem smo razvili kulturu dijaloga i saradnje. Dodatno, ovaj program je doprineo boljem razumevanju potreba zaposlenih nakon integracije dva velika sistema sa različitim korporativnim kulturama. Ovo priznanje nas dodatno motiviše da nastavimo da inoviramo, a posebno nas raduje što je naš projekat prepoznat i od strane HR, a i šire biznis zajednice. Zahvaljujemo se svima koji su glasali za nas.“


 


BFF program OTP banka Srbija je osmišljen sa ciljem da osnaži međusobnu komunikaciju i saradnju u organizaciji, poveća razumevanje, građenje poverenja koje rezultira efikasnošću procesa i usmerenosti na klijenta. Nakon zahtevnog procesa integracije, približavanje različitih kulture i unapređenje procesa, odnosno potreba za stabilizacijom i pokret ka inovaciji i transformaciji, je ono što donosi vrednost kompaniji.

BFF program je podstakao proces inovacija i doprineo drugačijem razmišljanju i kreiranju predloga različitih društveno odgovornih inicijativa, a vrednost za društvo se ogleda i u kvalitetnijoj usluzi prema klijentima, boljem iskustvu i zaposlenih i klijenta banke. Pažljivo dizajniran i uspešno realizovan poduhvat, BFF razvija kulturu dijaloga i saradnje, doprinosi boljem razumevanja potreba i fokusa na rešenja. Na taj način postižu se sjajni rezultati u lepšoj atmosferi i kroz bolje iskustvo zaposlenih.


 


U nastavku večeri i neformalnom druženju, razmenili smo iskustva, podelili dobre primere i ideje i motivisali se za konstantne inovacije unapređenja u oblasti HR-a.


 


Hajde da nastavimo da zajedno budemo mediji dobrih HR vesti!

17.05.2023

Održan drugi po redu SME forum u Novom Sadu

U utorak, 16. maja u prostorijama Privredne komore Vojvodine u Novom Sadu organizovali smo drugi po redu SME forum posvećen temama šansi i izazova malih i srednjih preduzeća.

13.03.2023

Tradicionalni koktel sa autorima sekcije #PitaliSmoStručnjake

U četvrtak, 09. marta organizovali smo tradicionalno okupljanje autora tekstova sekcije #PitaliSmoStručnjake u Legatu Petra Lubarde.

18.01.2023

MANPOWER HUNGARY - A NEW MEMBER OF THE MANPOWER REGIONAL GROUP

As of December 15, 2022, Manpower Hungary became the new, sixth, member of the Manpower SEE group. The regional Manpower cluster is richer for another experienced team of about 55 employees and large market potentials.