Uloguj se

Deli

Nazad na blog

CSR Forum 2018

Povodom deset godina rada Forum za odgovorno poslovanje, kompaniji ManpowerGorup uručeno je priznanje za doprinos razvoju društveno odgovornog poslovanja u Srbiji.

CSR Forum je prestižan godišnji događaj u organizaciji Foruma za odgovorno poslovanje i Smart kolektiva, koji domaćem poslovnom, javnom i civilnom sektoru predstavlja aktuelna rešenja i trendove iz oblasti društveno odgovornog poslovanja. Ova konferencija ima za cilj da stimuliše razvijanje međusektorske saradnje, kao preduslova za održivi razvoj društva. Inovativan i zanimljiv karakter Forumu, pored izlaganja eksperata iz oblasti CSR-a, daje i Sajam partnerstva na kojem socijalna preduzeća i organizacije civilnog društva predstavljaju mogućnosti saradnje privatnom i javnom sektoru.


 



Kroz ovaj događaj, zahvaljujući kompanijama članicama Foruma, pružena je konkretna podrška socijalnim preduzećima kupovinom njihovih proizvoda za poklone učesnicima, dok su dva socijalna preduzeća – NVO Atina i SP Ruke iz Pančeva dobile podršku u iznosu od po 100.000,00 RSD.


 


Događaj je realizovan kao deo Projekta za unapređenje okvira za davanje, koji finansira USAID, a sprovodi Koalicija za dobročinstvo, koju predvodi Fondacija Ana i Vlade Divac. Koaliciju čine Trag fondacija, Catalyst Balkans, Smart kolektiv, Srpski filantropski forum, Forum za odgovorno poslovanje i Privredna komora Srbije.

19.03.2024

Imenovan novi generalni direktor kompanije Manpower Srbija

Kompanija Manpower Srbija imenovala je gospodina Damira Nađa za novog generalnog direktora, koji je ovu funkciju zvanično preuzeo od 15. marta 2024. godine.

07.03.2024

Radni HR doručak - Impact driven HR projects

U četvrtak, 07. marta Manpower kompanija je bila domaćin radnog HR doručka gde smo se bavili trenutnim HR i biznis trendovima i predstavili HR projekte koji su imali širok uticaj na zaposlene, kompanije i lokalnu zajednicu.

27.11.2023

4 STUBA BIZNISA - „Prevlast taktike nad strategijom“

Tradicionalno i ove godine, u hotelu Hilton, održan je panel 4 STUBA BIZNISA: „Prevlast taktike nad strategijom“ u zajdničkoj organizaciji Procredit banke, CBS International, IB Interbilanz i Manpower Srbija.