Login

Share

Back to blog

Udružujemo snage u krizi sa mladim talentima u okviru projekta “Zajedno smo jači”

U okviru ove inicijative, a sa željom da pružimo dodatnu vrednost za vreme trajanja pandemije, sa zadovoljstvom delimo svoje znanje, ekspertizu kao i resurse.

U dinamičnim uslovima kompanija Manpower brine o ljudima i ulozi koju lični razvoj igra u našim životima. U tom duhu, kompanija organizuje program podrške, prevashodno za studente završnih godina, ali i za svakog pojedinca koji smatra da bi mu ovaj program bio od dodatne vrednosti.


 


Motivisana svojim vrednostima, Manpower, pokreće projekat sa fokusom na unapređenje veština koje su potrebne za uspešan razgovor za posao. Projekat ima za cilj da Vam putem razgovora i online komunikacije pruži podršku da se predstavite u pozitivnom svetlu i naglasite svoje snage, razumete tržišne trendove i ostavite pozitivan utisak potencijalnom poslodavcu.


 



 


U okviru ove inicijative, a sa željom da pružimo dodatnu vrednost za vreme trajanja pandemije, sa zadovoljstvom delimo svoje znanje, ekspertizu kao i resurse.


 


Uzimajući u obzir naše kapacitete, imajući u vidu profile i interesovanja zainteresovanih, učesnicima će biti dodeljen konsultant koji će uložiti napore da podrži svakog pojedinca, kroz personalizovan pristup.


 


Pozivamo Vas da se prijavite slanjem CV-ja na razgovor@manpower.rs. Biće nam zadovoljstvo da budemo deo Vašeg razvoja!


 


#OstaniKodKuće #Solidarnost

19.03.2024

Imenovan novi generalni direktor kompanije Manpower Srbija

Kompanija Manpower Srbija imenovala je gospodina Damira Nađa za novog generalnog direktora, koji je ovu funkciju zvanično preuzeo od 15. marta 2024. godine.

07.03.2024

Radni HR doručak - Impact driven HR projects

U četvrtak, 07. marta Manpower kompanija je bila domaćin radnog HR doručka gde smo se bavili trenutnim HR i biznis trendovima i predstavili HR projekte koji su imali širok uticaj na zaposlene, kompanije i lokalnu zajednicu.

27.11.2023

4 STUBA BIZNISA - „Prevlast taktike nad strategijom“

Tradicionalno i ove godine, u hotelu Hilton, održan je panel 4 STUBA BIZNISA: „Prevlast taktike nad strategijom“ u zajdničkoj organizaciji Procredit banke, CBS International, IB Interbilanz i Manpower Srbija.