Login

Share

Back to blog

Održan sajam zapošljavanja u organizaciji ManpowerGroup kompanije

U petak i subotu, 01. i 02. jula, kompanija ManpowerGroup je organizovala svoj prvi sajam zapošljavanja u saradnji sa BIG tržnim centrom u Rakovici na platou tržnog centra.

Sajam smo organizovali sa idejom da kandidatima olakšamo prijavu, nađemo odgovarajuće poslove u skladu sa kompeticijama, a klijentima pomognemo u pronalasku perfect match-a.


 


Posetioci sajma imali su priliku da ostave svoj CV za neki od brojnih ponuđenih poslova u našoj bazi. Na ManpowerGroup štandovima su se mogli informisati i postaviti pitanja našim stručnim konsultantima u oblasti zapošljavanja.


 


Takođe, organizovana je radionica na temu kreiranja radne biografije, kao i predstavljanja na razgovoru za posao.


 


Oba dana sajma podržao nas je Frikom sa osveženjem za sve posetioce sajma.

19.03.2024

Imenovan novi generalni direktor kompanije Manpower Srbija

Kompanija Manpower Srbija imenovala je gospodina Damira Nađa za novog generalnog direktora, koji je ovu funkciju zvanično preuzeo od 15. marta 2024. godine.

07.03.2024

Radni HR doručak - Impact driven HR projects

U četvrtak, 07. marta Manpower kompanija je bila domaćin radnog HR doručka gde smo se bavili trenutnim HR i biznis trendovima i predstavili HR projekte koji su imali širok uticaj na zaposlene, kompanije i lokalnu zajednicu.

27.11.2023

4 STUBA BIZNISA - „Prevlast taktike nad strategijom“

Tradicionalno i ove godine, u hotelu Hilton, održan je panel 4 STUBA BIZNISA: „Prevlast taktike nad strategijom“ u zajdničkoj organizaciji Procredit banke, CBS International, IB Interbilanz i Manpower Srbija.