Login

Share

Back to blog

Obaveštenje o zloupotrebi brenda Manpower

U cilju preventivne zaštite kandidata i partnera kompanije Manpower, obaveštavamo Vas i ujedno upozoravamo da određena pravna i fizička lica kontaktiraju kandidate širom regiona i lažno se predstavljaju kao Manpower koristeći naš globalni brend u cilju ponude poslovnih prilika.

Pored navedenog, ova lica zahtevaju finansijsku nadoknadu od kandidata za svoje usluge zapošljavanja. Kanali komunikacije sa kojih dolaze ove ponude obuhvataju aplikacije Viber i WhatsApp, ali i sve društvene mreže.


 


Usled sve učestalijeg kontaktiranja kandidata i zloupotrebe imena kompanije Manpower, ovim putem bismo želeli da istaknemo da kompanija Manpower ne naplaćuje kandidatima uslugu traženja posla. Naime, ni u jednom segementu procesa regrutacije i selekcije se ne zahteva bilo kakva vrsta naknade usmerena prema kandidatima koji su u potrazi za novim poslom.


 


Kompanija Manpower je preduzela sve formalnopravne radnje kako bi zaštitila interese kandidata, poslovnih partnera i sopstvenu reputaciju, ali i zaustavila i sankcionisala ove aktivnosti.


 


Naglašavamo da kompanija Manpower nije u mogućnosti da preuzme odgovornost za eventualne zloupotrebe koje mogu proisteći prema kandidatima koji se prijave na ove oglase, a iza kojih ne stoji globalna kompanija Manpower.


 


Za sve dodatne infomacije i savetodavnu pravnu podršku u vezi sa predmetnom temom stojimo na raspolaganju na: office@manpowergroup.rs.

19.03.2024

Imenovan novi generalni direktor kompanije Manpower Srbija

Kompanija Manpower Srbija imenovala je gospodina Damira Nađa za novog generalnog direktora, koji je ovu funkciju zvanično preuzeo od 15. marta 2024. godine.

07.03.2024

Radni HR doručak - Impact driven HR projects

U četvrtak, 07. marta Manpower kompanija je bila domaćin radnog HR doručka gde smo se bavili trenutnim HR i biznis trendovima i predstavili HR projekte koji su imali širok uticaj na zaposlene, kompanije i lokalnu zajednicu.

27.11.2023

4 STUBA BIZNISA - „Prevlast taktike nad strategijom“

Tradicionalno i ove godine, u hotelu Hilton, održan je panel 4 STUBA BIZNISA: „Prevlast taktike nad strategijom“ u zajdničkoj organizaciji Procredit banke, CBS International, IB Interbilanz i Manpower Srbija.