Login

Share

Back to blog

Kompanija Manpower je dobitnik nagrade „Najbolji program korporativnog volontiranja“ u okviru CSR Foruma 2021

Sa ponosom vas obaveštavamo da je kompanija Manpower dobitnik priznanja „Najbolji program korporativnog volontiranja“ u okviru dodele nacionalnih nagrada za volontiranje CSR Foruma 2021 pod sloganom „Na putu ka održivosti“.

Naša koleginica Marija Škrbić Dražić je ispred kompanije Manpower u sredu, 9. marta, drugog dana CSR Foruma 2021 koji je bio posvećen mladima i održivom razvoju, učestvovala na panelu na kome su učesnici, pored ostalih tema, razgovarali o karijeri u oblasti CSR-a.


 


Sledećeg dana Foruma, 10. marta održana je dodela Nacionalnih nagrada za volontiranje, koje se dodeljuju već 10. godinu zaredom od strane Smart Kolektiva i Foruma za odgovorno poslovanje. Kompanija Manpower je primila nagradu „Najbolji program koorporativnog volontiranja“ za inicijativu #PodržiDobro – osnaživanje teško zapošljivih grupa i pokretanje brojnih akcija pružanja pomoći korisnicima udruženja u lokalnoj zajednici, kroz koje su se interno zaposleni aktivno uključili i „donirali“ radne sate, odnosno svoju ekspertizu. Nagradu je ispred kompanije primila naša koleginica Marija Škrbić Dražić, Coordinator for Community Development & Social Responsibility.


 


Želimo da se zahvalimo Forumu za odgovorno poslovanje i članovima žirija  na prepoznavanju našeg truda na polju korporativne društvene odgovornosti, kao i interno zaposlenima na zalaganju i podržavanju volonterskih akcija.

19.03.2024

Imenovan novi generalni direktor kompanije Manpower Srbija

Kompanija Manpower Srbija imenovala je gospodina Damira Nađa za novog generalnog direktora, koji je ovu funkciju zvanično preuzeo od 15. marta 2024. godine.

07.03.2024

Radni HR doručak - Impact driven HR projects

U četvrtak, 07. marta Manpower kompanija je bila domaćin radnog HR doručka gde smo se bavili trenutnim HR i biznis trendovima i predstavili HR projekte koji su imali širok uticaj na zaposlene, kompanije i lokalnu zajednicu.

27.11.2023

4 STUBA BIZNISA - „Prevlast taktike nad strategijom“

Tradicionalno i ove godine, u hotelu Hilton, održan je panel 4 STUBA BIZNISA: „Prevlast taktike nad strategijom“ u zajdničkoj organizaciji Procredit banke, CBS International, IB Interbilanz i Manpower Srbija.