Login

Share

Back to blog

Kompanija Manpower je 12. put zaredom proglašena jednom od najetičnijih kompanija na svetu od strane Ethisphere Instituta

Sa ponosom vas obaveštavamo da je kompanija Manpower 12. put zaredom dobila prestižno priznanje najetičnije kompanije u oblasti svog poslovanja od strane Ethisphere Instituta, globalnog lidera u definisanju i poboljšanju standarda etičkih poslovnih praksi.

Priznanje The World's Most Ethical Companies prepoznaje one kompanije koje su imale uticaj na način poslovanja negujući kulturu etike i transparentnosti na svim nivoima kompanije. Budući da je 12. put zaredom dobila ovo prestižno priznanje, kompanija Manpower pokazuje posvećenost vodećim etičkim poslovnim standardima i praksama, osiguravajući dugoročnu vrednost kako klijentima i zaposlenima, tako i dobavljačima i investitorima.


 


Napori kompanije Manpower u identifikovanju i menadžmentu rizika usklađenosti poslovanja u okviru cele organizacije, kao i trud da se angažuju vršnjaci u okviru, ali i van industrije na polju etike, vredni su priznanja jedne od naetičnijih kompanija na svetu. Pored najkvalitetnije usluge dostupne na tržištu, Manpower neprestano teži da inovativnim rešenjima unapredi svoje aktivnosti i da zadrži sva načela etike u svakodnevnoj praksi širom sveta.


 


Evaluacija najetičnije kompanije na svetu zasniva se na Ethisphere principu etičkog količnika™. Prikupljene informacije pružaju sveobuhvatan skup čvrstih kriterijuma za odabir ključnih kompetencija. Princip etičkog količnika i metodologija su određeni i provereni od strane stručnih savetodavaca i informacija prikupljenih od strane Ethisphere kao i od strane savetodavne komisije.


 


Želimo da čestitamo svim zaposlenima Manpower-e na ovom izvanrednom postignuću!

19.03.2024

Imenovan novi generalni direktor kompanije Manpower Srbija

Kompanija Manpower Srbija imenovala je gospodina Damira Nađa za novog generalnog direktora, koji je ovu funkciju zvanično preuzeo od 15. marta 2024. godine.

07.03.2024

Radni HR doručak - Impact driven HR projects

U četvrtak, 07. marta Manpower kompanija je bila domaćin radnog HR doručka gde smo se bavili trenutnim HR i biznis trendovima i predstavili HR projekte koji su imali širok uticaj na zaposlene, kompanije i lokalnu zajednicu.

27.11.2023

4 STUBA BIZNISA - „Prevlast taktike nad strategijom“

Tradicionalno i ove godine, u hotelu Hilton, održan je panel 4 STUBA BIZNISA: „Prevlast taktike nad strategijom“ u zajdničkoj organizaciji Procredit banke, CBS International, IB Interbilanz i Manpower Srbija.