Login

Share

Back to blog

Kompanija Manpower učesnik regionalnog FMCG Brand Foruma

U četvrtak, 29. oktobra, u hotelu Hyatt, naša koleginica Ana Ivanišević, SME Sales Team Lead je ispred Manpower kompanije, učestvovala  na regionalnoj konferenciji FMCG Brand Forum na temu “Inovativna rešenja u oblasti ljudskih resursa”.

Naša koleginica Ana je govorila o trenutnoj situaciji na tržištu rada, kao i o konceptima “One size fit all” i “one size fit one”, o rezultatima istraživanja Talent Shortage, ali i šta je to na šta bi poslodavci trebalo da obrate pažnju kada su u pitanju zaposleni i potencijalno zaposleni. Ana je prezentovala važnosti employer brending-u za svaku kompaniju u uslovima deficitarnosti kadra, odnosno kako doći do odgovarajućih kandidata i kako ih motivisati na dugoročnu saradnju. Ana je podelila sa učesnima informacije o projekatu “Poslovna inkluzija” koji ima za cilj osposobljavanje teže zapošljivih kandidata kroz radionice kako bi se lakše uključili na tržište rada.


 


Neke od tema o kojima se takođe diskutovalo su: prilagođavanje medijskih strategija Covid-19 stvarnosti, neuromarketing, razvoj, inovacije i društveno-odgovorno poslovanje, ali i budućnosti trgovine u digitalizaciji.


 


Konferencija FMCG Brand Forum od 2014. godine predstavlja centralni godišnji regionalni događaj za profesionalce i one koji žele da unaprede svoj marketing. Cilj konferencije je da okupi domaće i međunarodne marketing stručnjake koji sa učesnicima dele primere dobre marketinške prakse i rezultate istraživanja tržišta, te je bilo više od 15 govornika koji su izvršni direktori i direktori marketinga vodećih FMCG kompanija.


 


 


 

19.03.2024

Imenovan novi generalni direktor kompanije Manpower Srbija

Kompanija Manpower Srbija imenovala je gospodina Damira Nađa za novog generalnog direktora, koji je ovu funkciju zvanično preuzeo od 15. marta 2024. godine.

07.03.2024

Radni HR doručak - Impact driven HR projects

U četvrtak, 07. marta Manpower kompanija je bila domaćin radnog HR doručka gde smo se bavili trenutnim HR i biznis trendovima i predstavili HR projekte koji su imali širok uticaj na zaposlene, kompanije i lokalnu zajednicu.

27.11.2023

4 STUBA BIZNISA - „Prevlast taktike nad strategijom“

Tradicionalno i ove godine, u hotelu Hilton, održan je panel 4 STUBA BIZNISA: „Prevlast taktike nad strategijom“ u zajdničkoj organizaciji Procredit banke, CBS International, IB Interbilanz i Manpower Srbija.