Login

Share

Back to blog

Manpower Mađarska - nova članica Manpower regionalne grupe

Manpower Mađarska je od 15. decembra 2022. godine postala nova, šesta, članica Manpower SEE grupe. Regionalni Manpower klaster je bogatiji za još jedan iskusan tim od oko 55 zaposlenih i velikim tržišnim potencijalima.

Pomenuta akvizicija je bliže ispunjenju vizije kompanije da se pozicionira kao najveća HR kompanija u regionima južne, istočne i centralne Evrope za koju je Mađarska još jedno tržište koje upotpunjuje ovu starteški plan.


 


Cilj nove akvizicije je da se dodatno lokalizuje i personalizuje podrška klijentima i partnerima kroz kreiranje jedinstvenog portfolija usluga u celom regionu Jugoistočne Evrope. Jedan provajder i jedinstveni standardi su principi kojima se vodi većina multinacionalnih kompanija radi optimizacije troškova i osiguravanja praćenja kvaliteta usluge. Prateći ovaj trend, kompanija Manpower i ovom akvizicijom u Jugoistočnoj Evropi još jednom dokazuje da potrebe svojih partnera i klijenata stavlja u prvi plan.


 


Potreba partnera i klijenata kompanije Manpower se ogleda u tome da imaju jedinstvenog pružaoca usluga koji je prisutan na regionalnom tržištu, kao i da svojim personalizovanim i agilnim pristupom može da odgovori na sve moguće zahteve u oblasti ljudskih resursa.  Kao odgovor na tržišne potrebe, kreiran je integralni pristup podrške koji obuhvata proces regrutacije, selekciju, istraživanje, procenu i razvoj kadrova.


 


Zahvaljujemo se svim partnerima na podršci i konsultacijama u vezi sa akvizicijom.

19.03.2024

Imenovan novi generalni direktor kompanije Manpower Srbija

Kompanija Manpower Srbija imenovala je gospodina Damira Nađa za novog generalnog direktora, koji je ovu funkciju zvanično preuzeo od 15. marta 2024. godine.

07.03.2024

Radni HR doručak - Impact driven HR projects

U četvrtak, 07. marta Manpower kompanija je bila domaćin radnog HR doručka gde smo se bavili trenutnim HR i biznis trendovima i predstavili HR projekte koji su imali širok uticaj na zaposlene, kompanije i lokalnu zajednicu.

27.11.2023

4 STUBA BIZNISA - „Prevlast taktike nad strategijom“

Tradicionalno i ove godine, u hotelu Hilton, održan je panel 4 STUBA BIZNISA: „Prevlast taktike nad strategijom“ u zajdničkoj organizaciji Procredit banke, CBS International, IB Interbilanz i Manpower Srbija.