Login

Share

Back to blog

Human Driven Reshape - prijavite HR praksu koja se izdvaja

Hajde da budemo mediji dobrih HR vesti!

Manpower Srbija je kompanija za pružanje inovativnih kadrovskih rešenja, a naše vrednosti su znanje, ljudi i inovacije. Sve naše vrednosti su nam podjednako važne, ali bismo u redosledu naših vrednosti ljude stavili na prvo mesto. Staviti ljudski kapital na prvo mesto deklarativno je veoma važno. Mi želimo da radimo nešto još važnije, a to je da praktično osnažimo dobre poslovne parkse. Zato smo pokrenuli projekat “Human Driven Reshape” koji ima za cilj da promoviše dobre poslovne prakse koje u svoj fokus stavljaju brigu o ljudima.


 


Cilj programa:


Primarni cilj projekta je da se, uz podršku stručnog žirija, odabere najbolja HR poslovna praksa/ transformacija koja donosi vrednost za zaposlene, kompaniju i društvo.


 


Poslovna praksa podrazumeva održiv program (primena prakse minimum 2 godine) kompanije koji donosi vrednost za zaposlene, kompaniju i društvo.


 


Pored primarnog cilja da se promovišu dobre i “human-centric” poslovne prakse, motiv za realizaciju ovog programa je i unapređenje privrednog ambijenta kroz motivaciju i drugih pravnih lica na slične akcije.


 


Nizak nivo nezaposlenosti talenata i rast odliva mozgova su dodatni motivatori domaćih i globalnih kompanija da prilikom definisanja strategija sve više uzimaju u obzir potrebe ljudskog kapitala.


 


Više o projektu možete naći OVDE, a prijavu Vaše HR prakse/ transformacije možete izvršiti OVDE.

19.03.2024

Imenovan novi generalni direktor kompanije Manpower Srbija

Kompanija Manpower Srbija imenovala je gospodina Damira Nađa za novog generalnog direktora, koji je ovu funkciju zvanično preuzeo od 15. marta 2024. godine.

07.03.2024

Radni HR doručak - Impact driven HR projects

U četvrtak, 07. marta Manpower kompanija je bila domaćin radnog HR doručka gde smo se bavili trenutnim HR i biznis trendovima i predstavili HR projekte koji su imali širok uticaj na zaposlene, kompanije i lokalnu zajednicu.

27.11.2023

4 STUBA BIZNISA - „Prevlast taktike nad strategijom“

Tradicionalno i ove godine, u hotelu Hilton, održan je panel 4 STUBA BIZNISA: „Prevlast taktike nad strategijom“ u zajdničkoj organizaciji Procredit banke, CBS International, IB Interbilanz i Manpower Srbija.